Muixeranga Valls del Vinalopó

Juntes fem pinya!

Convivència de Muixerangues en Beniarbeig

Facebook
Twitter
LinkedIn

El passat cap de setmana vam gaudir d’una convivència muixeranguera organitzada per la Muixeranga de Segària, on també van assistir la colla de la Vall d’Albaida i els Negrets de l’Alcúdia. L’esdeveniment va tindre lloc en la Granja Escola El Baladre, en Beniarbeig, Marina Alta.

Entre les activitats realitzades, vam jugar un torneig de futbol sala entre les quatre colles presents, vam escalar el rocòdrom i ens vam refrescar en la piscina. A més, el diumenge al matí vam participar en un assaig conjunt, on Pau, el mestre de la Muixeranga de Segària, va compartir amb tots els presents consells de tècnica. Vam tindre l’oportunitat de millorar la formació de figures, aprendre de noves com la Campana, i provar amb nous i noves alçadors/es, bases i xicalla.

Moltes gràcies a la colla de Segària per organitzar aquesta enriquidora iniciativa, i als amics de la Vall d’Albaida i els Negrets per gaudir amb nosaltres d’aquest cap de setmana de germanor i comboi tan especial!

Més

Resum de darreres actuacions de 2023

Els últims mesos han sigut molt frenètics per a la nostra colla, amb un bon grapat d’actuacions i moments extraordinaris per nosaltres.