Muixeranga Valls del Vinalopó

Juntes fem pinya!

V Trobada de Muixerangues a Xàtiva

Facebook
Twitter
LinkedIn


El passat diumenge 21 vam gaudir de la V Trobada de Muixerangues a Xàtiva, on ens vam trobar com a casa junt amb la Muixeranga de Xàtiva i la Muixeranga de la Vall d’Albaida.

Vam començar l’acte enfaixant-nos a la Plaça del Mercat, seguit d’un homentage en front del monument als maulets. Després vam anar en cercavila fins a l’Albereda Jaume I, en front de l’Ajuntament, on va començar l’acte principal, que consistia en tres rondes d’actuacions, alternant-nos amb les altres colles presents. Vam realitzar un alcoianet, una figura pròpia que bategem com «la de Carmen» i un pilar de tres rodat. Vam acabar l’acte amb dos pilars de tres, conjuntament amb pilars de les altres dos colles.

Agraïm a la Muixeranga de Xàtiva per convidar-nos i donar-nos la oportunitat de celebrar la nostra cultura a la capital de la Costera, així com a la Muixeranga de la Vall d’Albaida per fer colla i compartir amb nosaltres aquest bonic dia.

Vos deixem amb aquest recull de moments de la jornada.

Més

Resum de darreres actuacions de 2023

Els últims mesos han sigut molt frenètics per a la nostra colla, amb un bon grapat d’actuacions i moments extraordinaris per nosaltres.