Ir al contenido

XXII Trobada de Muixerangues d’Algemesí

6 de junio de 2023 por
Administrator

El passat 3 de juny va tindre lloc la XXII Trobada de Muixerangues a Algemesí. A la Plaça Major de la ciutat de la Ribera Alta de vesprada es van reunir les colles de la Nova Muixeranga d’Algemesí, la Muixeranga d’Algemesí, la Muixeranga d’Alacant i la colla castellera del Foix de Cubelles, junt amb els músics i músiques de l’Escola de Tabal i Dolçaina de la localitat.

Alguns i algunes membres de la nostra colla de les Valls del Vinalopó van assistir a l’acte, convidats per la Muixeranga d’Alacant per donar-los suport en la formació de les seues figures. Va ser una fita històrica per a la Muixeranga d’Alacant, ja que per primera vegada van alçar 3 figures de cinc alçades en una actuació, en un lloc emblemàtic com és el quilòmetre zero de la Muixeranga. A més, la Muixeranga d’Algemesí celebrava el cinquanta aniversari de la seua formació com a colla, amb la formació per primera vegada de tres altes de cinc alhora.

Agraïm als companys i companyes de la Muixeranga d’Alacant per convidar-nos a compartir una vesprada tan especial, i als de la resta de colles participants per l’organització de l’acte i per la germanor!