Ir al contenido

Resum de darreres actuacions de 2023

19 de diciembre de 2023 por
Administrator


Els últims mesos han sigut molt frenètics per a la nostra colla, amb un bon grapat d’actuacions i moments extraordinaris per nosaltres. Abans d’acabar l’any volíem compartir un resum de les nostres darreres actuacions durant la segona meitat de 2023.

  • Començarem l’estiu amb una actuació el 7 de juliol durant la presentació de la revista cultural de Novelda Betania, que enguany va ser més valencianista que mai.
  • El 15 de juliol, junt amb la Muixeranga d’Alacant, vam ser convidats a la Marxeranga, la ja tradicional actuació organitzada per la colla de Campello en la platja del seu poble, on vam acabar alçant figures dins de l’aigua.
  • El 20 de juliol vam aixecar dos figures en les festes de Novelda, durant la processó de la baixada de la Santa, un dia molt emotiu per al poble.
  • Vam ser convidats al Segon Aplec de Muixerangues en el festival cultural Arrels d’Ondara el 7 d’octubre, organitzat per la Muixeranga de Segària, junt amb la Nova Muixeranga d’Algemesí. Va ser una actuació molt especial, entre altres raons perquè els més joves de la colla van formar a soles un pilar de 3. Quina xicalla que tenim!
  • Per les commemoracions de la diada del 9 d’octubre, vam actuar eixe matí a la Plaça Vella de Novelda durant l’acte institucional, seguit d’una cercavila pel poble acompanyats de danses tradicionals valencianes.
  • Per l’aniversari del naixement de Joan Fuster, vam realitzar un petit homenatge al parc del seu nom a Novelda el 22 de novembre.
  • Finalment, acabarem la temporada amb una de les actuacions més emotives i importants per a la nostra colla, durant l’encesa de la foguera de Santa Caterina en les festes de Monòver, el 25 de novembre. A més, atés que coincidia amb el dia internacional en contra de la violència masclista, vam tancar l’actuació amb un pilar de tres fet exclusivament per dones.

A més d’aquestes actuacions, durant el mes d’octubre vam realitzar dos tallers a Novelda per als més joves, on xiquets i xiquetes van poder aprendre com pujar a una muixeranga i així poder iniciar-se en aquest món tan apassionant.

Esperem que l’any vinent ens porte tantes o més actuacions i moments bonics per continuar gaudint, difonent valencianisme i fent comboi. Bon any a tots i totes i seguim fent pinya!